banankage

Banankage er en nem kage til skoleklassen

Banankage er en nem kage til skoleklassen

Hvis dit barn skal have kage med til sin klasse, kan det være, at du er lidt i vildrede i forhold til, hvilken form for kage barnet skal tage med. Det tager noget tid at lave en kage, men samtidig er det også vigtigt, at du laver en kage, som børnene kan lide. Det er med til at gøre, at det kommer til at være en succes for barnet at have kagen med. 

I mange klasser er der kageordninger, hvor dit barn skal have kage med jævnligt. Derfor er det en god ide, at du sørger for at finde nogle nemme opskrifter på kage, som du kan genbruge i løbet af dit barns skoletid. 

En af de former for kage, der er virkelig nem for dig at gå til, er en banankage. Til den skal du bare bruge bananer, hvedemel, æg, smør, sukker, vaniljesukker, bagepulver og chokoladestykker. Du skal stort set bare blande det hele sammen, efter du har smeltet smørret og most bananerne. Det er med til at gøre det til en meget nem form for kage at bage. 

Har du ikke lige en god opskrift på bananer, er det en god ide for dig at gå ind på dk-kogebogen.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for opskrifter, hvilket er med til at gøre, at du nemt kan finde den form for opskrift, som du har brug for. 

Du kan derfor også finde forskellige former for opskrifter på banankage. Det gør, at du nemt kan finde en opskrift, der passer til den form for kage, som du gerne vil lave. Det kan være, at du ikke lige har chokolade derhjemme, men at du gerne vil komme noget andet i for at gøre kagen lidt mere lækker. Så kan du helt sikkert finde nogle opskrifter, hvor du kan få inspiration til, hvad det kan være.