brygudstyr fra albryg

Brygudstyr fra Albryg - når din øl skal være hjemmebrygget

Brygudstyr fra Albryg - når din øl skal være hjemmebrygget

Går du rundt med en lille brygmester i maven, og drømmer du om at kunne servere hjemmebrygget øl for dine venner i løbet af sommeren? Så er det nu du skal i gang. Du kan nemlig sagtens nå at fremstille velsmagende og velbrygget øl hjemme i dit eget køkken hvis du allerede nu anskaffer de nødvendige redskaber til ølbrygning.

I denne forbindelse er der flere gode nyheder. Brygudstyr behøver hverken at koste en bondegård eller optage tilsvarende plads. Formedelst få tusind kroner kan du hos Albryg finde et såkaldt begynder sæt som indeholder alt hvad du skal bruge for at komme sikkert ud over stepperne med dit brygge projekt.

Et begynder sæt fra Albryg vil fint kunne stå og hygge sig under dit køkkenbord eller i et hjørne af dit bryggers mens de gyldne dråber fremstilles. Dette betyder samtidig at du ikke behøver at bruge alverdens tid på ølbrygning, lige som du ikke har behov for den store forkromede brygmester uddannelse for at kunne brygge øl på amatør niveau. Du skal blot anskaffe et begynder sæt og bruge det sammen med det der kaldes for et All Grain Kit.

Et All Grain Kit, som du også kan købe hos Albryg, indeholder alle nødvendige ingredienser til brygning af forskellige øl typer, i nøje afstemt forhold. Du går aldrig galt i byen med et begynder sæt eller et All Grain Kit hvis du ønsker at brygge eksempelvis, pilsner, Bock eller IPA til sommerens mange sammenkomster.

Find alt nødvendigt brygudstyr og tilbehør hos Albryg

Albryg er blandt Danmarks fremmeste forhandlere af brygudstyr i top kvalitet. Hos Albryg kan du finde dit begynder sæt og dit All Grain Kit, lige som du kan finde samtlige ingredienser i løs vægt og et stort udvalg af lækre semi professionelle bryganlæg. Se det store udvalg på albryg.dk.