facadeskilte

Det er ikke nemt at hænge facadeskilte op

Det er ikke nemt at hænge facadeskilte op

Når du skal hænge facadeskilte op, så er det noget omstændigt arbejde, for det er ikke bare besværligt, det kan også være tungt og bøvlet – og så skal det ikke mindst være præcist.

Her kan man ikke bare sjusse sig frem og synes, noget hænger nogenlunde lige, fordi hvis du virkelig ønsker et godt renommé med det, som du vil reklamere for med dit facadeskilt, så skal du sørge for, at det hænger helt præcist – og det gælder specielt, hvis der er tale om flere bogstaver, der tilsammen skal skrive et navn eller mere.

Et godt førstehåndsindtryk er vigtigt, og dette gælder blandt andet med facadeskilte, for hvis ikke beskueren får et godt indtryk allerede her, så kan det sikkert betyde, at vedkommende går sin vej igen.

Det handler ikke bare om, at man sørger for at holde skiltene rene og pæne året rundt, men måske også, at man tænder lys i dem eller bag dem eller lyser på dem, så de træder pæne frem.

Men før vi når så langt, så skal de jo lige hænges op.

Og det er ligesom, når man skal hænge en lysekrone op: det er svært at balancere på en stige, have kronen i hånden, bore i loftet, sætte den op og slutte ledning til; men her er man bare så heldig, at tyngekraften sørger for resten, og skulle den vippe lidt, så vil den automatisk falde tilbage i en ret horisontal vinkel.

Men sådan er det jo ikke med facadeskilte: er det det DIT ansvar, at skiltene kommer ikke alene til at stå snorlige, men at de også hænger præcist ved siden af hinanden, hvis der skal flere op.

Man skal måle efter i alle vinkler og ender, så det står helt skarpt, for du skal ikke tage fejl: man ser skævheder på lang afstand.

Derfor er det nok smart at være flere mennesker om at sætte sådan nogle facadeskilte op.