Installation af robotplæneklipper

Få hjælp til installation af robotplæneklipper

Få hjælp til installation af robotplæneklipper

Er du træt af at bruge tid på at slå græs med en manuel plæneklipper? Så kan du med fordel investere i en af de nye smarte robotplæneklippere. Og gider du ikke se på de kabler, som afgrænser en sådan i sin færden, kan du kontakte Kabelnedlægning.dk.

Hvem er Kabelnedlægning.dk?

Kabelnedlægning.dk er en dansk virksomhed med speciale inden for nedlægning og nedgravning af forskellige typer kabler samt diverse installation.

For eksempel kan du med Kabelnedlægning.dk få nedlagt afgrænsnings kabler til robotplæneklipper i din græsplæne og foretaget alle nødvendige installationer således at din robotplæneklipper holder sig inden for den afmålte perimeter. Med afgrænsnings kabler slipper du for at have grimme synlige kabler over jorden som samtidig udgør en risiko for at du snubler over dem.

Blandt andre services hos Kabelnedlægning.dk finder du rådgivning omkring kablernes placering samt gennemgang af deres funktion. Du kan også vælge at lade Kabelnedlægning.dk stå for placering af ladestation til din robotplæneklipper – og skal du have opført et multizone anlæg kan Kabelnedlægning.dk også stå for den side af sagen.

Hvad koster nedgravning af kabler og installation af robotplæneklipper?

Hos Kabelnedlægning.dk kan du vælge imellem forskellige pakker som varierer prismæssigt alt efter grundens størrelse og kablernes længde. Du kan vælge mellem Villaen, Palæet og Landejendommen. Villaen indebærer nedlægning af kabler på grund til op til 1000 kvm, Palæet op til 1500 og Landejendommen over 1500 kvm og mere end 300 meter kabel.

Du vil altid få udfærdiget et individuelt tilbud på nedgravning af kabler og installation af din robotplæneklipper. Og så kan du vælge ekstra ydelser oven i din løsning som gør livet endnu nemmere for dig, eksempelvis installation af app, test af udstyret og udvidet rådgivning omkring anvendelse af dit nye system.

Hvis di ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på nedlægning af kabler til robotplæneklipper hos Kabelnedlægning.dk, kan du læse mere og kontakte Kabelnedlægning.dk via hjemmesiden Kabelnedlægning.dk