Røntgenundersøgelse

Få lavet en professionel røntgenundersøgelse i København her

Få lavet en professionel røntgenundersøgelse i København her

Et røntgenbillede kender de fleste måske fra deres besøg hos tandlægen. Her tager tandlægen som regel et røntgenbillede af tænderne for at se på, hvordan det ser ud ved kindtænderne. Det gør man typisk også for at se strukturen på ens tænder og om der er noget der skal laves. 

Et røntgenbillede bliver i den grad også brugt i andre sammenhænge. Det kan være at du er faldet og slået og armen eller benet. Her kan lægen få taget røntgenbillede af dine knogler og led for at se om der er noget der har fået et brud eller er blevet brækket. Ud fra hvad røntgenbillede fortæller kan man foretage næste skridt i processen. 

Hvem kan få lavet et røntgenbillede?

Et røntgenbillede er for alle. Det er både drenge, piger, mænd og kvinder. Det bliver hyppigt brugt hos sundhedsvæsenet, da det giver et indblik i kroppens knogler og led. På denne måde kan man altid få et indtryk af, hvordan tingene ser ud inden en evt. operation eller indgreb. 

Der kan være flere årsager til at få lavet et røntgenbillede. Det kan være, hvis du oplever smerter eller gener i dine knogler og led. Det kan også være, hvis du har været ude for en skade og man har behov for at følge helingsprocessen. Et røntgenbillede kan også vise om du har fået en diskusprolaps. 

For at kunne få lavet et røntgenbillede kræver det en lægehenvisning. Dermed er det gratis at få lavet et røntgenbillede. Hvis du alligevel ønsker at få lavet et røntgenbillede af et særligt område, kan du mod et gebyr få det lavet. Her skal du opsøge en professionel privatklinik. 

Hvor kan du få lavet en røntgenundersøgelse i København?

Hvis du leder efter en privatklinik som tilbyder en røntgenundersøgelse i København, kan du med fordel booke en tid hos noerrevold.dk.