eboligadvokat

Få uvildig boligrådgivning hos en boligadvokat

Få uvildig boligrådgivning hos en boligadvokat

Skal du i nærmeste fremtid købe hus eller lejlighed? Så bør du finde dig en dygtig rådgiver i form af en boligadvokat.

Hvordan kan en boligadvokat hjælpe mig?

En boligadvokat er din nærmeste allierede når det handler om at foretage det rette valg i forbindelse med køb af bolig. Mange bolig købere tror fejlagtigt at en ejendomsmægler er en uvildig formidler af boliger, og at de derfor kan regne med at han eller hun holder dem fuldt oplyst omkring boligens fortrædeligheder og fortræffeligheder. Men her kan man godt blive slemt overrasket.

En ejendomsmægler er primært en salgs person og fungere således som sælgers forlængede arm. Ejendomsmægleren tjener sine penge ved at sælge så mange boliger som muligt på kortest mulig tid. Og selvfølgelig gerne til så høj en pris som muligt.

Derfor kan du ikke regne med at ejendomsmægleren fortæller dig alt hvad der er værd at vide om boligen eller dennes omgivelser. Mægleren vil typisk kun give de oplysninger som han eller hun er forpligtet til. Det betyder at du selv skal gøre dit hjemmearbejde når du skal indhente information omkring din nye bolig.

Du forventes selv at gennemlæse diverse dokumentation med henblik på at afdække forhold som kan påvirke din beslutning omkring køb af boligen. Og til dette formål bør du alliere dig med en dygtig og erfaren boligadvokat.

Din boligadvokat kan nemlig med sit trænede øje hurtigt spotte om boligen er et godt køb, eller om du risikerer at brænde fingrene. Boligadvokaten vil forestå kritisk gennemlæsning af diverse dokumentation, for eksempel referater af general forsamlinger i boligforeningen, diverse servitutter i grundejer foreningen, og selvfølgelig tilstandsrapporter for huset eller lejligheden.

På baggrund heraf vil din boligadvokat rådgive dig på nøgtern vis. Og så kan du foretage din beslutning på et oplyst grundlag.

Du kan finde din boligadvokat på eBoligadvokat.dk