Botox, Botox læber, botox priser

Find de skarpeste priser på Botox læber hos skønhedsklinik i København

Find de skarpeste priser på Botox læber hos skønhedsklinik i København

Drømmer du om smukke, fyldige og harmoniske læber? Så kan du med fordel kontakte en skønhedsklinik med speciale inden for behandling med Botox og filler.

Større læber med filler

Den mest kendte form for læbe forskønnende behandling foregår med filler. Filler består af vand og hyaluron syre, som er et stof der findes naturligt i huden. Ved injektion bibringer filler mere fylde til læben. Og det kan samtidig lade sig gøre at skabe en flot facon på overlæben, for eksempel en skarpere defineret amorbue.

Hvornår bruger man Botox i læber?

Du forbinder måske mestendels Botox med rynke reduktion. Men faktisk kan Botox også anvendelse i forbindelse med læbe forskønnelse.

Reelt bruger man ikke Botox i selve læben, men i læbekanten lige over overlæben. Botox anvendes til læber i flere forskellige sammenhænge. Blottes meget af dit tandkød når du smiler – det såkaldte gummy smile – vil en dygtig Botox læge eller sygeplejerske ved hjælp af Botox kunne lamme de muskler, som forårsager dette problem. Og så vil din overlæbe lægge sig smukt om dine fortænder i stedet, så du ikke skal være bange for at smile.

Er din overlæbe meget indadvendt, og er der således asymmetri mellem over og underlæbe, kan Botox omvendt bruges til at løfte læben og så at sige krænge den lidt ud. Dette er et glimrende supplement – eller måske endda en erstatning for – fillers, idet læben med et Botox løft vil bevare sin naturlige facon og faktisk også få mere fylde. Og så får dine læber et naturligt smukt og afbalanceret udtryk

Hvor kan jeg få lavet Botox læber i København?

Hos den københavnske skønhedsklinik Inviocare kan du få udført læbe forskønnende behandlinger med Botox eller filler. Du kan læse mere, og booke tid til en gratis indledende konsultation, på Inviocares hjemmeside Inviocare.dk