Altandörr

Find den rette altandør til din bolig

Find den rette altandør til din bolig

editorial

Det er nemt at overse terrassedøren, når du renoverer dit hjem. Men lige så vigtigt som resten af husets døre og vinduer er det, at denne dør er funktionel og i god stand.

Hvis en terrassedør ikke lukker ordentligt, eller hvis vinduerne i døren ikke er godt isolerede, kan den miste varme. Når du renoverer dit hus eller din lejlighed, er det derfor en smart idé at udskifte din terrassedør. Har du plads på din altan, balkon eller terrasse og i det tilstødende rum, er en dobbelt terrassedør at foretrække frem for en enkelt terrassedør.

Hvorfor skal jeg vælge en dobbelt altandør?

Med en dobbeltdør får du et øget lysindfald i dit hjem. Du får den fordel, at du kan udnytte pladsen endnu bedre. Og med en dobbelt terrassedør får du mulighed for at lufte bedre ud.

image

Du kan vælge en terrassedør med isolerende glas eller solafskærmende glas. Når du vælger dobbelt eller tredobbelt isolerende glas, holder du kulden ude og varmen inde. Din dobbelte terrassedør vil kunne give dig maksimal udnyttelse af pladsen.

En dobbelt terrassedør er derfor ikke kun praktisk, men også energieffektiv. Derudover giver den dit hjem et ekstra strejf af luksus. Så hvis du overvejer at renovere dit hjem, så tænk på at udskifte dine gamle terrassedøre med nye, energieffektive. Dit hjem vil blive endnu mere lyst for det. Og du vil kunne nyde det øgede lys hele året rundt.

En dobbelt terrassedør er en fantastisk måde at få mere lys ind i dit hjem på og udnytte pladsen bedre. Hvis du overvejer at renovere, kan du overveje at udskifte dine gamle terrassedøre med nye, energieffektive døre. Du vil blive glad for, at du gjorde det!

Du kan læse mere, og finde den helt rigtige dobbelte altandør til din bolig i den online shop på klarfonster.se