Privatskole københavn

Find en god privatskole i København

Find en god privatskole i København

Er der ofte gnidninger i forhold til dit barns skolegang og trivsel i skolen? Så kan du overveje, om du skal lade barnet flytte skole. Og her kan du med fordel tjekke en af de lokale privatskoler.

Hvorfor skal jeg sende mit barn i privatskole?

Der er mange gode grunde til at vælge en privatskole frem for en kommunal folkeskole. For mange børns vedkommende gælder at de ikke trives optimalt inden for de rammer som folkeskolen kan tilbyde. Den dårlige trivsel kan finde sted på det faglige eller på det sociale plan – eller eventuelt begge dele.

Selv om der selvfølgelig ikke er nogen garanti for øget trivsel når du flytter dit barn fra en kommunal folkeskole til en privatskole kan det at komme væk fra de vante rammer og rutiner og ind i en ny sammenhæng virke forfriskendede for barnet. Barnet vil få mulighed for at finde nye venner og danne et solidt netværk, så snart det kommer væk fra et miljø som kan have været belastet af en dårlig dynamik. Og på en privatskole kan det sagtens ske at pædagogikken og lærings målene passer bedre til barnets individuelle dispositioner.

Det kan ydermere være en god idé at vælge en privatskole hvis der ikke findes en kommunal folkeskole i tæt afstand til hjemmet med plads til barnet. Især børn i de små klasser har godt af at have skolekammeraterne tæt på, af hensyn til lege aftaler og andet socialt samvær. Så nytter det ikke noget at skolen ligger alt for langt væk, og kammeraternes bopæle lige så.

Hvor finder jeg en god privatskole i København?

Hvis du leder efter en privatskole i København med en høj grad af trivsel, fokus på kreativitet og læring og en ambitiøs pædagogisk målsætning kan du med fordel tjekke Johannesskolen – læs mere på https://www.johannesskolen.dk/.