bedemand

Find en kompetent bedemand i Roskilde

Find en kompetent bedemand i Roskilde

Et dødsfald i den nære familie er en af de mest skelsættende begivenheder i et menneskes liv. Mennesker, som har mistet en far, en mor, en bror eller en søster – eller måske en kæreste, ægtefælle eller et barn – beretter, at de deler deres liv op i perioden før og efter dødsfaldet, og at intet rigtig blev det samme igen.

Samtidig er tiden efter en kær pårørendes bortgang utroligt svær. Ofte vil man som efterlevende føle sig både ensom og tynget. Situationen er uvirkelig, som en drøm. Det er en tid som kalder på eftertanke og refleksion. Og man har mest af alt brug for at trække sig tilbage fra verden, eventuelt sammen med andre som kan forstå og sætte sig ind i problemstillingen – eventuelt andre tætte pårørende til den afdøde.

Find professionel hjælp til håndtering af bisættelse og begravelse

Desværre forholder det sig sådan, at netop den periode som følger umiddelbart efter et dødsfald er præget af opgaver, som skal løses her og nu. Den afdødes sidste bolig skal ryddes for personlige ejendele og møbler – det såkaldte dødsbo – så den kan komme videre i systemet.

Pensioner skal afvikles, forsikringer afmeldes, og eventuelt testamente læses, så arv og gæld kan fordeles. Og så er der hele begravelses eller bisættelses arrangementet. Dette skal i sagens natur helst stables på benene inden for fjorten dage efter dødsfaldet, hvorfor det er en rigtig god idé at tage imod al den hjælp, man kan få, fra den lokale bedemand.

Hvilken bedemand i Roskilde skal jeg vælge?

Hvis du vil være sikker på at få en bedemand med et godt lokal kendskab i Roskilde, bør du vælge Begravelse Roskilde – Bedemanden i Jernbanegade. Her kan du være sikker på en fair og diskret behandling af din afdøde nære og kære ved professionel bedemand. Læs mere på begravelseroskilde.dk