hundesko / hundestøvler

Find gode og billige hundesko og hundestøvler online

Find gode og billige hundesko og hundestøvler online

Måske har du set hunde iført sko eller støvler og tænkt at det da så morderligt fjollet ud. Men hundesko og hundestøvler er andet og mere end blot en fix idé eller et modelune. I det følgende kan du læse mere om hvorfor du skal købe hundesko eller hundestøvler.

Brug hundesko når det er varmt i vejret

Om sommeren kan den daglige luftetur også ende med at være endog særdeles smertefuld for din firbenede ven. Du har sikkert selv prøvet at brænde undersiden af dine fødder ved at træde ud på alt for varme fliser. Og når du ikke beskytter hudens poter i de varme sommermåneder udsætter du den faktisk for samme risiko.

Især hunde som skal luftes i byzoner eller parcelhus kvarterer, og således fortrinsvis færdes på asfalt eller fliser, er i risiko zonen for forbrændinger på de følsomme trædepuder.

Dette er meget smertefuldt for din hund. Og derfor bør du udruste den med hundesko eller hundestøvler når solens skarpe stråler varmer fliser og asfalt op.

Giv hunden fodtøj på om vinteren

På samme måde er det vigtigt at beskytte hundes poter når temperaturen falder. Her vil der nemlig mange steder gruses for at forhindre isslag. Det salt, som anvendes i forbindelse hermed, udtørrer trædepuderne. Så vil der opstå revner i huden – og så bliver gåturen ekstra og særligt smertefuld.

Hvis du selv har prøvet at få salt i en rift i huden ved du præcis hvordan det føles. Du bør således købe et par solide hundestøvler til din hund når vinteren nærmer sig.

Hundesko til hunde i byen

Bor du i byen er din hund ekstra udsat for skader på trædepuderne. Når du skal lufte Fido efter en festlig weekend i byen vil der sandsynligvis ligge glasskår og det der er værre. Derfor bør du beskytte hundens poter med hundesko som du kan købe online på https://www.ostrand.dk/shop/hundesko-stoevler-317c1.html