tilbud på gulvafhøvling

Gulvafslibning - indhent dine tilbud i dag!

Gulvafslibning - indhent dine tilbud i dag!

Trægulve er en skøn ting. De giver liv, sjæl og charme i din bolig. Men de kræver også vedligeholdelse. Med tiden kan de nemlig blive slidt. Heldigvis er der en god og effektiv måde at behandle dine trægulve på. Så de kommer til at se ud som nye igen. 

Vil du vide mere? Læs med i denne artikel, og find ud af mere om behandling af trægulve.

Gulvafslibning – sådan foregår det 

En gulvafslibning er den letteste og billigste måde at forny dine gulve på. Denne proces kræver blot, at gulvet slibes for netop at fjerne små ridser og pletter i overfladen. Det er noget, man kan gøre ved langt de fleste trægulve.

For at en gulvafslibning virker på dit gulv, kræver det, at der ikke er alt for dybe ridser og skrammer. Hvis dette er tilfældet, skal gulvet simpelthen afhøvles i stedet. Og det er faktisk ikke alle typer trægulve, du kan det med. 

Når man sliber gulvet, foretages der først en grovslibning. Der slibes af flere omgange og gulvet finslibes til sidst, så det får en pæn og ensartet overflade. Efter slibning skal det naturligvis behandles med f.eks. lak, lud, olie eller maling. 

Få en pris på gulvafslibning

Hvad koster det at få slebet dine gulve? Det afhænger af flere faktorer. Netop hvor stort et gulvareal du har. Om gulvet kun skal slibes. Og hvordan det skal behandles efterfølgende. Desuden afhænger det også af, hvilket firma du vælger til opgaven.

Det er altid en god idé at indhente tilbud fra mere end ét firma. På den måde kan du sammenligne priser og se, hvor det er billigst. Det er naturligvis også altid en god idé at tjekke firmaets anbefalinger. Har de rent faktisk ekspertisen, du efterspørger – og har de været i gang i mange år? Tilfredse kunder er altid et godt kvalitetsstempel!