landmåler

Hvornår er det relevant at hyre en landmåler?

Hvornår er det relevant at hyre en landmåler?

Der er flere situationer, hvor det kan være ekstra relevant at hyre en landmåler til at assistere dig. Hvis ikke du allerede kender de mange gode grunde, så bliver du opdateret på dem her. Så er der forhåbentlig ingen tvivl om, hvornår du selv kan få gavn af denne fagperson. 

I disse situationer kan du hyre en landmåler 

I mere eller mindre alle situationer, hvor en ejendom eller et areal skal opmåles, kortlægges eller planlægges, så kan en landmåler komme på banen. Det gælder også, når der er behov for diverse tekniske målinger, hvis lejligheder skal opdeles eller lignende. 

Ved ethvert byggeprojekt er det et must, at der er 100 % styr på, at der reelt set også bygges det rigtige sted. Hvis der bygges uden for det tilladte kan det blive noget af en dyr affære, og der kan i realiteten være krav på, at der bygges om – og det er ikke helt så ligetil. Derfor er det også så essentielt, at en landmåler eller landinspektør hyres ind, når der f.eks. skal måles op, når der skal bygges nyt. 

Hvem kan bruge en landmåler? 

Det er både privatpersoner og erhvervsdrivende, som kan hyre en landmåler. Opgaverne som landmåleren kan udføre kan både være dem, du har læst herover. Alternativt kan det også være, at du ønsker rådgivning fra vedkommende. Det kan være omkring alt fra arealoverførsel, sammenlægning, udstykning, ændring af veje, veje der skal slettes og meget meget mere. 

Som du nok kan fornemme, kommer du i de bedste hænder, når du vælger at bruge en landmåler. Derfor er der alle gode grunde til, at du finder en i dit lokalområde, som kan assistere dig, når det er nødvendigt. Du kan også altid høre ind til, hvordan vedkommende kan hjælpe dig i den situation, du står i, og samtidig indhente et uforpligtende tilbud: http://www.lsp-kieldsen.dk/.