dør

Indret din bolig med franske døre

Indret din bolig med franske døre

advertorial

Er du ved at bygge nyt, eller er dine døre ved at være slidte? Så kan du i denne artikel få tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal have monteret nye døre.

En dør er ikke bare en dør. Der findes et hav af forskellige døre, som du kan vælge iblandt på markedet i dag. Det vil sige, at du med sikkerhed kan finde et stilfuldt og lækkert design, som passer til din stil og ejendommens æstetik. Her er blandt andet franske døre blevet utrolig populære. Det er naturligvis med god grund, da de både er charmerende at se på, og har en række fordele, som vi kommer nærmere ind på i denne artikel.

Fordele ved at vælge franske døre

Franske døre er typisk hvide eller sorte. En af de karakteristiske træk ved franske døre, er at det typisk er en dør eller et vinduesparti som er inddelt i flere ruder. Her kan du selv vælge, hvor mange ruder en dør skal have i, og hvor store de skal være. Det er oftest en smagssag.

dør

Der er dog en række fordele ved at vælge franske døre som enten en hoveddør eller terrassedør. Det er blandt andet med til at trække en masse dagslys ind i boligen. Derudover giver dig en god forbindelse mellem stuen og terrassen. Hvis du vælger det som en hoveddør, så kan du også altid se, hvem der kommer på besøg. 

En af de primære årsager til at mange vælger franske døre er det smukke design. 

Her kan du bestille smukke franske døre af høj kvalitet

Hvis du er i markedet for at bestille smukke franske døre, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til klarwindows.co.uk. Her kan du bestille franske døre efter mål, som passer til dit hjem. De tilbyder desuden 10 års garanti.