firmafest

Kan man blive for mange til en firmafest?

Kan man blive for mange til en firmafest?

Hvis du er et mindre firma, der skal holde fest, så er der nok ikke den store grund til at læse med, men der kan alligevel være nogle råd at hente her.

Denne artikel henvender sig mere til de større firmaer, hvor man måske ender med at spørge om, hvor grænsen mellem ens afdeling, hovedsædet, konglomerater og helt ned til rengøringspersonalet det går.

For lad os sige, at man er en afdeling i et firma, som ønsker at holde en firmafest, og man er mange nok ansat her, så vil man måske holde det til “de nærmeste” her, så man kan få meget kvalitet til relativt få mennesker, end man gider have for mange med.

Men resten af huset mener måske, at alle skal samles til den samme fest, men så går det måske udover kvaliteten af festen, man kan ikke rykke den ud, og ingen kan se underholdningen, samt maden er ikke særligt spændende, da den laves i store portioner på næsten et samlebånd.

Derfor er man nødt til at koordinere, om man ønsker at holde en fest for den nærmeste afdeling, eller man skal holde det for hele huset, hvor der måske kan være flere hundrede ansat.

Hvis man så er nået dertil, hvor man enige om, at man nøjes med afdelingen, så kan der stadig melde sig nogle spørgsmål på banen.

Skal man for eksempel tillade, at man tager ens bedre halvdel med og måske endda børn, så medarbejderne ikke skal smutte for tidligt for at komme hjem til ungerne, men omvendt kan sådan nogle små størrelser også lægge en dæmper på en ellers mere animeret fest?

Og hvad med tidligere medarbejdere?

Skal de også inviteres, hvis de har været en stor del af firmaet, og man stadig føler, de er en del af stedets DNA?

Der er meget at forholde sig til i den sammenhæng.