kontant lån

Kontantlån – det er enkelt og hurtigt

Kontantlån – det er enkelt og hurtigt

Drømmer du om en ny sofa, trænger boligen til en kærlig hånd eller vil du virkelig gerne invitere familien ud at rejse – og er pengepungen helt og aldeles tom?

Der er mange forskellige grunde til, at folk låner penge, men fælles for de fleste er, at de har en drøm – stor eller lille – som de gerne vil indfri. Med et kontantlån (fx dette: https://ikanobank.dk/kampagnesider/kontantlaan) kan du gøre dine drømme til virkelighed i løbet af ganske kort tid, og hvis du bare har fornuften med dig, behøver det ikke at være en dårlig idé at låne penge.

Der er dog nogle helt enkle regler, du skal leve op til, hvis du vil optage et lån, og det gælder faktisk, uanset om det er et online lån eller et lån i din fysiske bank. Reglerne er, at du:

– Skal være fyldt 18 år

– Ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret

– Skal have bopæl i Danmark

Kan du vinge af ved ovenstående krav, er det bare om at ansøge om det kontantlån med det samme. Det er hurtigt og let, og du har pengene på din konto i løbet af få dage.

Hvad skal du være opmærksom på, når du låner penge?

Når du optager et lån – hvad enten det er stort eller lille – skal du sikre dig, at du har råd til at betale det tilbage. Det gør du ved at lægge et budget, så du har det fulde overblik over dit rådighedsbeløb. Derefter justerer du op og ned på den månedlige ydelse på det lån, du drømmer om, så du kan finde et sundt leje, der passer til din økonomi.

Kommer du til at vælge et lån med for høj en ydelse, risikerer du, at du ikke har råd til at betale det tilbage, og det vil ikke være godt – så kan du nemlig ende i RKI.