praktisk hvalpeudstyr

Must have udstyr til din hvalp

Must have udstyr til din hvalp

Hvis du er en af de mange danskere, som har hund, så ved du måske også, hvordan listen med udstyr, man kan købe, kan være lang. Men hvor skal man begynde, hvis man netop har fået en lille ny hvalp? For at hjælpe dig lidt på vej, så kan du her finde inspiration til praktisk hvalpeudstyr, du kan forkæle det lille nye familiemedlem med. 

Hundekurv eller hundetæppe 

En hundekurv eller et hundetæppe er en af de ting, som din hund vil takke dig ekstra meget for. For det første får din hund et dejligt afslappende område, som er dens. Og for det andet så har din hund god muligt for at kunne ligge godt, når den skal sove. Når du skal vælge en soveplads til hunden, så vil du opleve, at der er mulighed for at finde tæpper og kurve, som er meget bløde – hunde kan have forskellige præferencer, og det kan være en idé at teste lidt forskelligt af for at se, hvad din hund foretrækker. 

Halsbånd og sele

I og med at hvalpe vokser en del det første år, så kan det være en ide at anskaffe sig en sele, som er justerbar. På den måde kan man hele tiden tilpasse den til din hunds størrelse, efterhånden som den vokser. 

Navneskilt

Et navneskilt er en af de ting, som er et must til din hvalp. Det er en måde, du både kan skrive hundens navn på samt dine kontaktoplysninger. Det vil sige, at man altid kan finde frem til dig, hvis din hund skulle blive væk. 

Neglesaks

Selvom man måske ikke tænker over det, når man netop har fået en hundehvalp, så skal hundes negle klippes. Alt andet kan nemlig give hunden gener, når den går. Igen, så er det vigtigt at finde en neglesaks, som også passer til størrelsen på din hund negle. En saks til en goldens retriever vil måske ikke matche den, som skal bruge til en bomuldshund.