Gulvafhøvling Roskilde

Nyt liv til dit beskadigede trægulv med en gulvafhøvling i Roskilde

Nyt liv til dit beskadigede trægulv med en gulvafhøvling i Roskilde

Et trægulv, som har lidt større skader i overfladen forårsaget af eksempelvis fugt eller hårde slag, kan i reglen blive flotte og ensartede igen med en grundig og effektiv gulvafhøvling.

Er det dyrt at få foretaget en professionel gulvafhøvling?

En professionel gulvafhøvling, udført af en dygtig og rutineret håndværker, behøver faktisk ikke at koste spidsen af et jetjager. Det kan godt være, at du finder prisen på tilbud på gulvafhøvling, som du får fra dit lokale gulvfirma, en anelse afskrækkende – men her skal du tænke på, hvor meget du får med i købet.

Hvad indebærer en gulvafhøvling?

Når du vælger at få et gulvfirma eller en professionel gulvmand til at forestå din gulvafhøvling, får du ikke alene selve afhøvlingen. Du får til at begynde med en vurdering af dit trægulvs beskaffenhed. Det er vigtigt, at de planker, parketter eller brædder, som udgør gulvet, indeholder nok materiale til at kunne tåle en gulvafhøvling. Har gulvet været afhøvlet før – måske endda op til flere gange – kan endnu en gulvafhøvling afstedkomme, at gulvet bliver for tyndt.

Vurderer din gulvmand, at dit trægulv har en eller flere gulvafhøvlinger mere i sig, vil denne foregå på allermest skånsomme vis. Der er ingen grund til at høvle mere af end allerhøjst nødvendigt – og din gulvmand har de bedste forudsætninger for at foretage såvel vurderingen som selve arbejdet med afhøvlingen. Forsøger du dig selv, risikerer du at anrette endnu flere skader på dit i forvejen beskadigede trægulv. Og så kan det sagtens være, at gulvet efterfølgende skal kasseres.

Efter endt afhøvling vil din gulvmand foretage en gulvafslibning, og afslutningsvis en efterbehandling efter dit eget valg. Denne efterbehandling kan for eksempel bestå af lud, sæbe, olie, maling, lak eller voks, alt efter dine ønsker og gulvets type.

Du kan få et godt tilbud på en billig gulvafhøvling på https://gkservice.dk/gulvafslibning-roskilde/