Reparation af emalje badekar

Reparation af slidt og ødelagt emalje i badekar

Reparation af slidt og ødelagt emalje i badekar

advertorial

Elsker du at tage lange varme karbade i dit rummelige badekar – men er dit badekar med årene blevet slidt og grimt? Så bør du læse med i det følgende.

Et slidt badekar kan være skadeligt for helbredet

De grimme misfarvninger, som du kan se på dit badekars inderside, skyldes aflejringer af kalk, okker og rust fra vandet. Disse er ikke alene grimme at se på. De kan også fungere som levested for bakterier og svamp som potentielt er sygdomsfremkaldende. Derfor bør du ikke tage lange varme karbade førend dit badekar er blevet sat i stand.

Kan emaljen i et badekar repareres?

Det korte svar på spørgsmålet er ja – emaljen i et badekar kan sagtens komme til at stå som ny. Hvis skrammerne, ridserne og de misfarvede plamager på karrets inderside udelukkende er af overfladisk karakter vil emaljen hurtigt kunne udskiftes.

En dygtig badekarsmaler vil på blot fire timer kunne fjerne den gamle emalje med alle dens skader og skavanker, og erstatte den med en ny og stærk en af slagsen. Dette foregår ved en procedure som kaldes reemaljering. Og det er både hurtigere, nemmere og billigere end at skifte hele badekarret ud.

Hvor kan jeg få hjælp til renovering af badekar i København?

Er du bosat i hovedstaden eller i oplandet hertil kan du med fordel tage kontakt til Emaljespecialisten – din lokale badekarsmaler i København.

Emaljespecialisten står altid klar med et skarpt tilbud på reparation af emalje badekar. Hos Emaljespecialisten får du fuld garanti for et smukt og holdbart resultat. Emaljespecialisten anvender udelukkende de bedste professionel værtøjer og materialer i forbindelse med renovering af badekar, og bestræber sig altid på at levere det optimale resultat i form af en skinnende badekar med en stærk emalje som kan holde i mange år.

Du kan kontakte Emaljespecialisten via virksomhedens hjemmeside Emaljespecialisten.dk