TV2 play login

Se de bedste serier og programmer lige når det passer dig

Se de bedste serier og programmer lige når det passer dig

Vil du gerne se de bedste serier og programmer fra TV2s programmer, når det passer dig? Så er et TV2 Play abonnement en rigtig god løsning. 

TV2 Play er en dansk streamingtjeneste, der er blevet mere og mere populært – og det er der gode grunde til. Først og fremmest favner de både sport, nyheder og underholdning, og du får adgang til det hele uanset, om du er på farten eller sidder derhjemme i stuen. Du kan se programmer og serier fra alle TV2s kanaler, og du får samtidig mulighed for at se snigpremiere før alle andre. Du får derfor masser af værdi ved et TV2 Play abonnement. 

Vælg den pakke der passer til dig og dine behov 

TV2 Play tilbyder flere forskellige pakker, så du kan finde den, der passer til dig og dine behov. Uanset hvilken pakke du vælger, så kan du være sikker på rigtige gode priser, hvor størstedelen kan være med. 

Hvis du ikke har noget imod reklamer, så kan du vælge deres basispakke til kun 49 kr. om måneden – og 79 kr. hvis det skal være uden reklamer. Hvis du gerne vil have mulighed for at se programmerne live, så er deres Favorit pakke løsningen, som koster henholdsvis 109 kr. og 139 kr. alt efter, om det skal være med eller uden reklamer. Som noget nyt tilbyder de også en pakke, der hedder Favorit + Sport, hvor du får to sportskanaler oveni. 

Prøv 30 dage helt gratis og uden binding  

Hvis et TV2 Play login lyder som noget for dig, så tilbyder de 30 dage helt gratis og uden binding, hvis du lige vil prøve det af først og finde ud af hvilken pakke, der passer til dig.

Der er rigeligt med muligheder, når det kommer til TV2 Play, så skynd dig at tilmelde dig, så du kan opleve alle fordelene.