træfældning

Sikker og professonel træfældning mm.

Sikker og professonel træfældning mm.

Er I en virksomhed, der skal have fældet nogle træer og mangler en professionel til at at gøre det, uden miljøet eller bygninger omkring bliver påvirket? Og vil I slippe for at tænke på at komme af med affald?

Du kan også være en privatperson, der skal af med et eller flere træer i din have. Du har måske ikke mulighed for at bakse med det selv eller vil ikke risikere, at du selv, andre eller dit hus bliver ramt. 

Så kontakt Anlægsgartner Weiss, der tilbyder træfældning i Stubbekøbing.

Sikkerhed

Det, Anlægsgartner Weiss prioriterer højest, er sikkerhed. Et stort træ, der skal hugges over og ned på jorden samt store grene, der skal klippes, er ikke ufarligt, og anlægsgartneren har en stor viden om træfældning og træer. De har også det rette udstyr og er eksperter indenfor kapning, fældning og beskæring.

Hvad kan Anlægsgartner Weiss?

De kan fælde alle slags træer både for erhvervslivet og private. De beskærer træer, hvis der er brug for det. Derudover fjerner de træstubbe og rodknolde og kan naturligvis fjerne haveaffaldet. Dvs. de tilbyder en totalløsning.
 
Det er et firma, du kan regne med, da de altid overholder deres aftaler, og de gør deres bedste ved at udføre arbejdet grundigt og professionelt. Du kan uforpligtende få et tilbud, og de priser, de tilbyder, er altid fair. 
 

Akut fældning af træer

Normalt er der god tid til planlægning af træfældning, så ingen eller intet i omgivelserne kommer til skade. Men der kan opstå en akut situation, hvor væltede træer efter stormvejr kan give problemer. Bygninger kan være beskadigede, veje spærrede, det kan være tæt på elkabler osv. Deres erfaring gør, at de kan udføre det meste, også akut.   

 
Måske tænker du over, hvordan de gør. Normalt er det nemmest at save et stort træ over ved roden, men hvis træet står for tæt på en bygning, skal det skæres i stykker oppefra. De kan også tvinge træet til at falde i en bestemt retning med kiler og remme.