Boligindretning

Skandinavisk design

Skandinavisk design

advertorial

Indretningsstilen New Nordic er gennem de seneste år vokset i popularitet både i Skandinavien og i resten af verden. Men hvad dækker begrebet New Nordic egentlig over? Og hvordan indretter du dit eget hjem, med inspiration fra den skandinaviske indretningsstil? Det kan du læse mere om her.

Hvad er New Nordic?

Nogle af kendetegnene ved New Nordic er brugen af neutrale farver som hvid, grå, brun og støvede nuancer. Derudover bliver naturmaterialer som f.eks. træ i forskellige nuancer flittigt brugt, til at skabe en atmosfære der kombinerer hygge og minimalisme. 

Boligindretning

Indretningstips inspireret af New Nordic

Er du vild med ideen om et hjem, der udstråler udpræget New Nordic-stil, men er du i tvivl om, hvor du skal starte? 

New Nordic er opstået i skandinaviske hjem, hvor vinteren er lang, og dagslyset sparsomt. Derfor udnyttes det naturlige lys i høj grad, og rummene indrettes så de er lyse, hyggelige og funktionelle. Dette er værd at huske, hvis du vil indrette dit hjem ud fra de ideer, der kendetegner New Noir. Du kan med fordel dyrke de naturlige nuancer, ved at indrette dit hjem med planter og møbler i træ. Mange skandinaviske møbler bærer præg af et, til tider rustikt udtryk, og passer godt ind i et New Noir-hjem.

Skab lys og dynamik i dit hjem

Det kan være en udfordring at indrette et hjem, så man får så meget dagslys som overhovedet muligt. Du kan dog selv gøre meget for at der ikke er noget der står i vejen for lysets vej ind i dit hjem.

Du kan bl.a. indrette dit hjem med spejle, som kan reflektere lyset tilbage i lokalet. Mal væggene hvide for følelsen af så stort et rum som muligt, og vælg ikke mørke gardiner eller tæpper. Når du skal vælge lamper, så vælg nogle, der giver et spredt lys i hele lokalet.