Skønhed, Creme

Skønhedsidealet ændrer sig med alderen

Skønhedsidealet ændrer sig med alderen

Man kan som bekendt gøre meget for at bevare sit yngre jeg, se yngre ud, end man er, og man kan forsøge at komme alderstegnene til livs eller holde dem fra døren i en rum tid.

Det er https://vitacreme.dk/vitacreme-b12-som-rynkecreme/ et bevis på.

Der er intet i vejen for at bruge den slags, og hvis det hjælper på ens selvopfattelse, og man bliver mere lykkelig af at bruge det, så er det jo bare med at gøre det.

For selvom man måske har gode venner, kollegaer og familie, der presser på for at sige, at man er smuk og pæn, så skal man jo gerne også have det sådan med sig selv, og det kommer ikke nødvendigvis af, at andre fortæller en det.

Man taler altid om at skulle hvile i sig selv, og det er vel det, som alle mennesker higer efter, og nogle gange kan den følelse komme i små portioner, der føles som ren lykke, og derfor sætter man også mere pris på den.

Du ændrer dig sammen med skønheden gennem tiden

Tænk tilbage til den tid, da du var en usikker teenager.

Du var virkelig bange for ikke at slå til, og du sammenlignede dig selv med alle andre mennesker og var bange for ikke at være god nok.

Nu om dage ved du godt, at der er andre værdier i livet end at prøve at leve op til et ideal, der ikke findes; og du var faktisk smuk som teenager, så du ville ønske, du nød den tid lidt mere, end du gjorde.

Nu kan du bare se, at alderen kommer snigende, og du ved godt, at hvad end du gør, så kommer du aldrig til at se ung og smuk ud igen, men derfor kan det jo være værd at gøre forsøget og se, om du ikke kan være glad for at være den, du er.