VVS Hørsholm

Tag dig godt ud med VVS i Hørsholm

Tag dig godt ud med VVS i Hørsholm

Hvordan sørger du lige for at få det til at fremstå ordentligt, at du har at gøre med autoriseret, uddannet, faglært, godkendt med videre virksomhed, der arbejder med VVS i Hørsholm til dagligt?

Det kræver faktisk ikke så meget andet end nogle rammer, søm/skruer og utralette håndværkerevner, som de fleste ansatte i dit firma nok sagtens besidder.

Vi er nemlig ude i, at hvis du skal tage dig flot ud som virksomhed på en måde, der kan genere de lidt gammeldags typer, der lever i jantelovsDanmark, så er det ved at hænge diplomer, udmærkelser, beviser, eksamens-beståelser med videre op, som både fremhæver firmaet som helhed og ned til den enkelte virksomhed.

Dette drejer sig ikke om, at man printer pæne kommentarer ud fra de sociale medier og hænger dem op, medmindre de da skal være til fremhævelser og udmærkelser for de ansatte som motivation.

Det er de konkrete beviser på, at man er en udlært virksomhed, der måske er medlem af en brancheforening, man har været på markedet i mange år, man har vundet priser, man har doneret penge og helt ned til, at en medarbejder måske har klaret en flot eksamen, eller ens firma er det førende indenfor en bestemt kategori-type.

Man er de bedste til at levere noget bestemt værktøj, samt at man har vundet præmier for at kunne benytte dem – mulighederne er mange.

Det er ikke særligt dansk at prale, men man kan gøre det indirekte ved netop at hænge disse diplomer op – som selvfølgelig er ægte, eller bliver det opdaget – og så kan de “tale” for dig.

Dette bør så kunne ses af alt fra de ansatte til kunder og samarbejdspartnere, der kigger forbi – og ikke mindst når medierne lige er forbi for at høre, om der sker noget nyt i ens virksomhed.

Lad de flotte dokumenter og papirer tale for dig.