vinduer

Vinduer højt oppe kan volde flere problemer end som så

Vinduer højt oppe kan volde flere problemer end som så

Til at starte med har du købt nogle gode vinduer fra https://klarvinduer.dk/vinduer, som du skal udskifte med de gamle i dit hus.

Det er svært nok i sig selv, når der er tale om vinduerne i stueplan på gavlene og de lange sider, for man skal finde de gode dage med godt vejr til at gøre det på, man skal have de gamle vinduer ud, så skal man have de nye i, og det hele skal helst passe godt sammen.

Det er ikke smart med et hjem, hvor der er store huller i væggene, så man kan ikke lade det stå uden så meget som bare et enkelt vindue, selvom man har dækket hullet til.

Men når man så skal højere op såsom etagen eller etagerne over stueplanen samt tagvinduerne, så bliver det virkelig svært at have med at gøre her.

Vær flere om de vinduer højt oppe

For på stueplan kan man trods alt stå indenfor og udenfor samtidig, når man er flere om det, mens man tager de gamle vinduer ud og sætter de nye i.

Når man så kommer højt op, så skal man gerne have en person til at være udenfor på en stige til at støtte – og kommer man højt op, så kan man måske opleve højdeskræk, og det er jo ikke så godt at tabe et vindue ned på jorden eller gaden, om det er nyt eller gammelt.

Ved tagvinduerne skal man udenfor tage sig i agt for blæst, men selv dem indenfor, kan måske have svært ved at nå op til taget og have styr på vinduet.

Og så er man her i en skæv vinkel, hvor det bliver endnu mere akavet at holde styr på vinduerne.

Slutteligt gælder det samme jo, når man skal gøre vinduerne rene, selvom man kan gøre det ene mand – eller hyre en vinduespudser til at gøre det for en.